Нас підтримує весь світ. Разом – до перемоги!

Публікуємо звернення від колег з DISCOVERY COMMUNICATIONS EUROPE LIMITED. Шановні українські колеги! Не можемо навіть уявити, через що вам зараз доводиться проходити… Те, що відбувається в Україні, — це руйнівна агресія. Ми в Discovery шоковані та з болем у серці спостерігаємо за ситуацією, яка спіткала українців. Наші журналісти з TVN невтомно повідомляють про новини із самого епіцентру конфлікту в Києві та докладають усіх зусиль, щоб решта світу отримувала точну й правдиву інформацію.
Discovery уважно стежить за подіями та розпочинає кампанію з протидії наслідкам надзвичайних ситуацій у співпраці з Міжнародним комітетом Червоного Хреста, а також з нашими партнерами RISE («Зменшення нерівності та підтримка розширення прав і можливостей») і Save the Children, щоб зібрати пожертви на підтримку постраждалих громад в Україні. Ця ініціатива допоможе нам забезпечувати постраждалих їжею, засобами гігієни, зимовими наборами виживання, медикаментами й усім, чого можуть потребувати переміщені родини. Discovery також продовжує розробляти глобальний план дій, який дасть нашим глядачам і клієнтам змогу робити пожертвування у відповідні благодійні організації.
Багато працівників Discovery з усього світу висловлюють підтримку Україні та беруть участь у різноманітних глобальних і місцевих ініціативах. Крім того, ми шукаємо різні способи зробити український новинний контент ще більш видимим, підвищуючи обізнаність про українську культурну спадщину та цінності через наші численні канали й потокові сервіси.

Ми подумки з вами та молимося за вас, ваших близьких і вашу команду.

Бережіть себе!
Команда Discovery