Доступні 4 нових канали Cine+

Шановні абоненти. Беручи до уваги Ваш запит на фільмові телеканали з українською звуковою доріжкою, в мережі ТМ «Діскавері. Телебачення. Інтернет» доступні 4 нових канали:

Cine+ HD – це цілий каталог фільмів від відомих світових та українських кіностудій у форматі HD і високоякісним звуком Dolby Didgital, створених в різний час: комедії, драми, мелодрами, сімейні фільми, новинки фестивального кіно. Усі фільми дубльовані або озвучені українською. Cine+ HD – це канал яскравих емоцій для приємного вечора у колі родини.

Cine+ Kids HD – призначений для дитячої та сімейної аудиторії. На малечу чекають зустрічі з героями улюблених казок і мультфільмів, а школярам канал пропонує захоплюючі фільми. Контент буде цікавим і для дорослих, які разом із дітьми матимуть змогу насолоджуватися сімейним переглядом блокбастерів від кращих кіностудій світу у HD якості.

Cine+ Hit HD – це кінотеатральні релізи, найхітовіші та касові фільми. Голлівудські блокбастери всіх жанрів з акторами і режисерами, які відзначені найпрестижнішими нагородами кіноіндустрії. Підбірка найкращих фільмів у HD-якості.

Cine+ Legend – це фільми, що стали легендарними. Це картини, що залишили слід в історії кінематографа, які завжди приємно дивитися і переглядати. Канал запропонує глядачам сучасні картини, які вже встигли стати класикою, адже світ кіно стрімко розвивається.