Зміни наповнення в цифровому пакеті

З 1 січня в цифровому пакеті наступні зміни: телеканали Discovery Science, CBS Reality припиняють своє мовлення. Натомість їх замінять:

  1. Horse TV – преміум канал присвячений кінному спорту. Динаміка, ексклюзивний контент, прямі ефіри та море естетики: все це поєднано в одній програмній концепції.
  2. Viasat Serial – фільмовий телеканал, що входить до популярної групи телеканалів Viasat. Серед наповнення: новинки кіноіндустрії всіх жанрів, короткометражне кіно та яскраві серіали.
  3. Твій Серіал – новий український телеканал серіалів, документальних драм та комедій. Цільова аудиторія – жінки.
  4. Muzvar HD – канал про музичну індустрію України. Популяризує нову українську музику та розповідає про музичне надбання країни з часів незалежності.
  5. Cуспільне Спорт – загальноукраїнський суспільний телеканал про спорт, який може запропонувати глядачам багато спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і з-за кордону.

З технічних причин телеканал Чорноморська ТРК припиняє мовлення у мережі «Діскавері. Телебачення. Інтернет». На його частоті транслюватиметься 1 Західний (354 МГц).

Мовлення каналу DW Deutsch (німецька мова трансляції) буде припинено з 01 січня 2024 року (останній день трансляції 31 грудня 2023 року). На заміну глядачам пропонується DW English (англійська мова трансляції).

Телеканал Міледі припиняє мовлення в цифровому пакеті кабельного телебачення, на його частоту переміститься телеканал Медичний HD (378 МГц). Поряд з фільмовими каналами замість Медичного HD транслюватиметься новий український фільмовий канал Твій Серіал (466 МГц).